Categorie: "Internationaal"

Boeten voor plastische chirurgie

Bron: Chicago now

Je eigen kinderen zijn altijd de mooiste kinderen ter wereld. Of toch niet? De Chinese man Jian Feng vond zijn dochter verschrikkelijk lelijk, hij verafschuwde haar, en klaagde zijn vrouw aan. Zulke lelijke kinderen? Die waren niet van hem, ze moest vreemdgegaan zijn.

Kleuters

Afbeelding: iStockphoto

Vorige week kregen op een schooltje in België twee kleuters ruzie. Of nou, kleuters… Het ging om kindjes van 2,5 en 3 jaar oud. De ouders van het kind dat het gehavendst uit de strijd kwam, zijn daarop naar de politie gegaan. De politie kon niet anders dan proces-verbaal opmaken.

Conviction

Afbeelding: IMDB

Hoe ver zou je gaan voor een familielid dat onterecht tot levenslang wordt veroordeeld voor een moord die hij niet heeft gepleegd? Net zo ver als Betty Ann Waters?

De moeder van Kenny en Betty Ann is een protituee en verwaarloost haar twee kinderen, die daardoor een hechte band krijgen. De volwassen Kenny is een echte lastpost, die niet op de sympathie van de lokale politie hoeft te rekenen. Betty Ann trouwt jong en krijgt zelf twee kinderen. Dan wordt hun buurvrouw vermoord.

Moordloze dag

Voor het eerst in de geschiedenis van New York werd er afgelopen maandag niemand vermoord in de metropool.

Op dinsdagochtend maakte de moord op een 27-jarige man in Brooklyn een einde aan de moordloze uren. Je zou hem er bijna een bekeuring voor geven.