Nieuw seizoen Pro deo

Afbeelding: RTL.nl

Vorig jaar was in de serie Pro deo te zien hoe Martijn Krabbé samen met vier advocaten, mr. Jan-Hein Kuijpers, mr. Mariëlle van Essen, mr. Cees Korvinus en mr. Oscar Hammerstein, de strijd aanging om een lang slepend conflict tot een goed eind te brengen. Vanavond begint op RTL4 het tweede seizoen van deze serie.

In deze eerste aflevering is te zien hoe niemand verantwoordelijkheid neemt voor de slachtoffers van een bizar schietongeluk tijdens de Schuttersfeesten in Tubbergen. De schutter wordt veroordeeld, gaat in hoger beroep en, in afwachting van de uitspraak, overlijdt. Mr. Cees Korvinus trekt alle registers open om rechtvaardigheid af te dwingen voor de slachtoffers.

De eerste aflevering is om 20.30 uur te zien op RTL4.

Lees ook:Gerede twijfel
Lees ook:Mijn recht, jouw recht (de Rechtspraak)
Lees ook:Vijf kleine Moszkowiczjes…
Lees ook:Contempt of court bij Schiedammer parkmoord
Lees ook:Celstraffen geëist in Ahold-zaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.