Categorie: "Hot news"

Brabantse bende

Bende in Brabant! De politie Brabant-Noord heeft gistermorgen een grote, internationaal actieve organisatie opgerold. In totaal zijn zeven mensen gearresteerd; zes in Nederland en één in Spanje.

Is ‘ie het of is ‘ie het niet?

Na een lange tijd van onzekerheid werd dan afgelopen weekend toch het lichaam van de vermiste Melanie Sijbers uit Geldrop gevonden. Het arme meisje is vermoord, maar door wie? De stiefvader van een vriendinnetje, zo gaan de geruchten.

Hot news: ontsnapping uit gevangenis

Het is alsof gevangenen wereldwijd hebben afgesproken om te gaan ontsnappen. In België gebruikten ze een mes en een stukgeslagen spiegel maar op Sumatra waren gedetineerden origineler: ze gebruikten hete pepers!

‘Holleeder wilde ontsnappen’

Willem Holleeder is overgeplaatst naar de EBI (extra beveiligde inrichting) in Vught. Volgens bronnen zou hij plannen hebben om te ontsnappen. Andere bronnen zeggen weer dat hij problemen zou hebben met bewaarders en medegedetineerden. Ik ga voor de eerste versie.

Weer liquidatie in Amsterdam

Er lijkt geen einde te komen aan de liquidaties in Amsterdam. Vandaag werd in Amsterdam-West de zoveelste man om het leven gebracht.
Slachtoffer bleek Anthonie van der Bijl te zijn, die een zakelijke relatie had met de ook al vermoorde Cees Houtman.

Verder onderzoek in Deventer moordzaak

Het vooronderzoek in de Deventer moordzaak wordt verlengd met zes tot acht weken. Dat maakte het openbaar ministerie gisteren bekend. Vorige week kwam een Engels forensisch instituut met een second opinion over het DNA-bewijs waarop Ernest Louwes veroordeeld is.

Daaruit bleek dat het DNA van Louwes zich op de blouse van de vermoorde weduwe Wittenberg bevindt, maar dat niet te zeggen is hoe het daar gekomen is.