Is ‘ie het of is ‘ie het niet?

Na een lange tijd van onzekerheid werd dan afgelopen weekend toch het lichaam van de vermiste Melanie Sijbers uit Geldrop gevonden. Het arme meisje is vermoord, maar door wie? De stiefvader van een vriendinnetje, zo gaan de geruchten.

Maar geruchten zijn niet altijd waarheid.
De politie heeft een verdachte – die zich zelf meldde op het politiebureau – maar wil niet zeggen of het om de vader van het vriendinnetje gaat. Morgen wordt de man voorgeleid aan de rechter-commissaris, wellicht dat we dan iets meer te weten komen.

Lees ook:Geld ligt voor het oprapen!
Lees ook:Gerechtelijk vooronderzoek
Lees ook:Rechter-commissaris
Lees ook:Verdachte
Lees ook:Politieverhoren verplicht opgenomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.