Oproepen in vrijwaring

Oproepen in vrijwaring wil zeggen dat de gedaagde in een civiel proces een derde partij kan betrekken bij de procedure omdat die ook met de zaak te maken heeft. Doel is dat de negatieve gevolgen van de uitkomst op die derde partij kunnen worden verhaald.

Lees ook:Van aanhangig maken tot zittende magistratuur
Lees ook:Maatregel
Lees ook:Kort geding
Lees ook:Nomadsgetuige gegijzeld
Lees ook:Verdachte

Eén reactie op “Oproepen in vrijwaring

 1. elswittem

  Dag allemaal 

  Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondsurfen, ben een tijd geleden nog hier geweest en nu kon ik niet meer inloggen omdat ik mijn oud paswoord en naam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

  Het is me opnieuw gelukt

  Weet iemand een idee om extra geld te verdienen, ik ben op het moment in geldgebrek na mijn scheiding. Ik heb een gehandicapte dochter van 9 jaar dus alle tips zijn welkom!

  bedank,

  Els Wittem

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.