Recht.blog.nl heeft een nieuwe blogger

Na ruim zes jaar is Recht.blog.nl terug met een nieuwe blogger die staat te popelen om je te laten zien dat het recht niet saai of ingewikkeld is, maar juist heel erg leuk. Hoi! Ik ben Josanne, vakidioot en schrijffanaat.

Op dit weblog schrijf ik over actueel en belangrijk nieuws, opmerkelijke uitspraken, verrassende zaken en mijn kijk op dit alles. Met Recht.blog.nl wil ik het recht toegankelijk maken, met een knipoog, humor en hier en daar een pittige stellingname die goed is voor een stevige discussie.

Over Josanne
Om het kort te houden: Ik ben een alsnog-jurist; ik was 27 toen ik rechten ging studeren. Blij word ik vooral van strafrecht en letselschade (aansprakelijkheidsrecht). Oh, en pleiten! Nu nog bij de studentenvereniging waarvan ik secretaris ben, over een jaar of drie hopelijk ‘voor het echie’. Ik combineer studie met man en zoons (2007 en 2009) en ben, vergeleken met een voltijdstudent aan een reguliere universiteit, ongeveer derdejaars. Op www.josanne.nl blog ik over de combinatie gezin-studie en mijn ervaringen als rechtenstudente aan de Open Universiteit.

Reageren
Reacties zijn leuk! Je kunt reageren onder mijn berichtjes hier op Recht.blog.nl of op facebook.com/rechtblognl. Maar je mag me natuurlijk ook mailen: [email protected]!

Lees ook:Column
Lees ook:RSS-tussendoortje
Lees ook:Strafzakenwijzer
Lees ook:Enkelvoudige kamer
Lees ook:Verjaring

4 reacties op “Recht.blog.nl heeft een nieuwe blogger

 1. Juul

  Een leuke aanvulling op Blog.nl. Succes!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Josanne

   Dank je!

     /   Beantwoorden  / 
 2. Petra

  Joos, gefeliciteerd met je nieuwe blog! Ben benieuwd, ik ga je volgen!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Josanne

   Thanks! Ook voor de tip. :)

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.