De Endstra-tapes

Afgelopen dinsdag is een boek verschenen over de vijftien gesprekken die Willem Endstra in 2003 had met de Amsterdamse politie. Het boek heet De Endstra-tapes en is samengesteld door misdaadjournallisten Paul Vugts en Bart Middelburg van Het Parool.

Het openbaar ministerie is vanzelfsprekend niet blij met het boek; de verklaringen die Endstra aflegt vormen een groot deel van het bewijs naar het onderzoek tegen Willem Holleeder. De belangrijkste verklaringen hebben echter al in kranten gestaan.
Ik ben zelf erg benieuwd naar het boek, en ik denk velen met mij…

Lees ook:De Endstra-tapes (2)
Lees ook:Uitzending over Willem Endstra
Lees ook:De Endstra-tapes (3)
Lees ook:Willem, Willem, Taïda en Sylvia
Lees ook:‘Holleeder kocht ambtenaren om’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.