Maurice de Hond vervolgd

En ook in de Deventer Moordzaak is weer wat gaande. Opmerkelijk nieuws deze keer: het Openbaar Ministerie gaat Maurice de Hond vervolgen. Jawel, de man die er juist alles aan doet om Ernest Louwes vrij te krijgen.

Hij wordt vervolgd wegens smaad, laster en belediging van klusjesman Michael de J., die volgens De Hond de ├ęchte verdachte (schuldige?) is in de Deventer Moordzaak. "Geweldig!", reageerde De Hond op het nieuws. "Ik word liever vandaag dan morgen gehoord door het OM."

Het OM deed nog aanvullend onderzoek in de zaak en meldde daarover gisteren dat het bewijs tegen Ernest Louwes versterkt is. Het Forensisch Laboratorium in Leiden onderzocht bloedsporen en daar kwam uit dat in drie van de vier nagelmonsters een profiel werd gevonden met dna-kenmerken die Louwes ook heeft.

Lees ook:Onderzoek naar Louwes niet heropend
Lees ook:Louwes blijft voorlopig achter de tralies
Lees ook:Contra-expertise
Lees ook:Stilte voor de storm?
Lees ook:Verder onderzoek in Deventer moordzaak

5 reacties op “Maurice de Hond vervolgd

 1. Roland Klaverstijn

  Even ter aanvulling. Niet het OM deed aanvullend onderzoek maar het Forensisch Instituut in Leiden in opdracht van het OM. Er is geen bloedonderzoek verricht maar gezocht naar DNA sporen op/onder de nagels van de vermoorde weduwe. Die sporen zijn niet gevonden, er is slechts Y-chromosoom gevonden wat overeenkomsten vertoont met dat van Ernst Louwes – net zoals dat overeenkomt met nog 3 tot 4% van de mannelijke bevolking in de EU.Het ‘bewijs’ van het OM is flinterdun – en wordt alsmaar dunner. Opmerkelijk daarbij is dat het OM steeds opnieuw konijnen uit de hoge hoed tovert. Eerder dit jaar was dat het vermeende DNA (op basis van een bloedspoor op de blouse van de weduwe) die sinds 1999 niet eerder op die blouse was waargenomen), nu weer sporen op de nagels die ook al sinds 1999 nog nooit ontdekt waren. Maurice de Hond heeft gelijk wat mij betreft: Barbertje moet hangen en het OM doet er alles aan om het eigen falen in deze in de doofpot te stoppen. Michael de J., de klusjesman, is een veel waarschijnlijker verdachte dan Louwes. Maar ja, dat zal het OM niet graag willen toegeven. Voor wie echt ge├»nteresseerd is in het hele verhaal, zie http://www.maurice.nl/

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ank

  Vind het bovendien frappant dat het OM wel verder onderzoek (laat) doe(n)(t) als ze ervan overtuigd zijn dat de veroordeling terecht is! Als dit nl. zo zou zijn dan is er na een veroordeling toch geen verder onderzoek nodig?! Naar mijn idee geven ze dus zelf eigenlijk al toe dat er iets niet helemaal klopt!!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Roland Klaverstijn

  Dat ben ik helemaal met je eens Ank. De zaak stinkt aan alle kanten. Vanavond om 23:00 komt Maurice de Hond bij Pouw en Witteman. Luister (kijk) en huiver…

    /   Beantwoorden  / 
 4. hunting

  peter r de vries gelezen trek daaruit
  je conclussie wie de moordenaar is
  van de deventermoordzaak dat is er maar
  een en die zit in de gevangenis

    /   Beantwoorden  / 
 5. B.M.Gerritsen-Krasuska

  Bonifaciusplein 14
  9101 VG Dokkum
  tel.0519222579

  Scheiding door ex met procedures 9-e jaar met feiten bedrog : adv de Vries van ex Ben Gerritsen /B.Flootman -met Fortis Bank notarisen Hellema /Slagman -deurwaarder taxatie Zijstra / ( plus Meeus ) mijne advocaten Verhaar Groenewegen pro-deo plus van Dalen en Casseres prive werken voor zaak ex en adv de Vries .Niet wil voor Geschillencommissie met klacht .Lanting en Cnossen toen en nu Deken wil niet helpen .
  Ook president van rechtbank Ministerie Justitie etc.Ik heb bij Hoge Raad gewonnen . Toch in Friesland grootvader adv de Vries met op door hem scenario .Ik heb bewijzen om te bewijzen .Geen media wil deze publiceren .Ik wacht AUB /M.de Hond van U reacie
  Groeten en Bozena M.Gerritsen-Krasuska
  Dokkum 23.03.2008
  P.S. Nog 3 rechters van Houten Mollema en G .Tangenberg en mevr.Elias soms mr en heer Postma of haar -griffiers met bedrog .
  B.M.Gerritsen-Krasuska

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.