Klusjesman wil geld van Maurice de Hond

Klusjesman Michael de J. eist een schadevergoeding van twee ton van Maurice de Hond, die De J. verdenkt van de moord op Jacqueline Wittenberg. Ernest Louwes zit nog steeds vast voor die moord, maar De Hond doet er alles aan om hem vrij te krijgen.

De vriendin van Michael de J. zou haar vriend gedekt hebben volgens Maurice de Hond. Het stel vraagt de rechter een verbod aan De Hond op te leggen om hen verder nog in verband te brengen met de moord.

Maurice de Hond is overigens blij met de vordering, zo valt te lezen op zijn website. Nu zou namelijk eindelijk het leugenachtige gedrag van Michael de J. en zijn vriendin Meike W. aan de kaak gesteld worden.

Lees ook:Graf weduwe Wittenberg bewaakt
Lees ook:Nieuw licht op Deventer moordzaak
Lees ook:Primair
Lees ook:Maurice de Hond vervolgd
Lees ook:OM trok te snel conclusies in Deventer moordzaak

3 reacties op “Klusjesman wil geld van Maurice de Hond

  1. Adri

    Ik vind het ook wel ver gaan van Maurice de Hond om die klusjesman te beschuldigen. Het zal je maar overkomen dat je door een zo bekende Nederlander van moord wordt beschuldigd. En dat er ernstige twijfels zijn aan de schuld van Louwes houdt niet meteen in dat de klusjesman het dan maar gedaan heeft. Het is me ook niet helemaal duidelijk wat voor bewijs De Hond aandraagt tegen de man.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Roland

    Ik ben tot het inzicht gekomen dat Maurice de Hond het gelijk aan zijn kant heeft en ben er dus van overtuigd dat Louwes onschuldig is. De verdenkingen die De Hond aandraagt in zijn pamflet ‘Oordeel zelf’ zijn wat mij betreft heel overtuigend (zie: www. geenonschuldigenvast.nl) voor zover het de beschuldigingen betreft aan het adres van de klusjesman Michael J. Ik denk dat wie er zich in verdiept, nauwelijk tot een andere conclusie kan komen – zeker niet gezien de recente onthullingen van De Hond (www.mauricedehond.nl) die onder andere door De Volkskrant omarmd zijn…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.