Vijf kleine Moszkowiczjes…

Vijf kleine Moszkowiczjes hadden een kantoor. Over eentje kwamen klachten en hij werd geschrapt van het tableau. Toen waren er nog vier. Vier kleine Moszkowiczjes hadden een kantoor. Eentje had een akkefietje met de belastingdienst en met de deken. Toen waren er nog drie.

Dat de familie Moszkowicz tot de verbeelding spreekt mag blijken uit de hoeveelheid media-aandacht voor deze familie. Een tv-serie kon dan ook eigenlijk niet uitblijven. De serie vertelt over Max Moszkowicz, die na de oorlog het gymnasium afmaakte, rechten ging studeren, een advocatenkantoor opbouwde en daar zijn vier zonen bij betrok.

De producent verwacht eind volgend jaar te gaan draaien. De vierdelige serie kan dan in 2014 worden uitgezonden. Ik heb het alvast in mijn agenda gezet.

 

Lees ook:Mr. Media
Lees ook:Column
Lees ook:Recht.blog.nl heeft een nieuwe blogger
Lees ook:Nieuw seizoen Pro deo
Lees ook:Afscheid van Bram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.