Onderzoek naar Louwes niet heropend

Eindelijk is er dan nieuws omtrent de Deventer moordzaak, maar het is niet het nieuws waar velen op gehoopt hadden. De zaak tegen de veroordeelde Ernest Louwes wordt namelijk niet heropend. Het oriënterend vooronderzoek zou zelfs geleid hebben tot nieuw bewijsmateriaal tegen Louwes.De campagnes van Maurice de Hond en de dochter van Ernest Louwes hebben dus niet het resultaat gebracht waar ze zo op gehoopt hadden. De Hond roept nu de Tweede Kamer op een onderzoek in te stellen naar de zaak.

Een onschuldig iemand blijft vastzitten… of het recht zegeviert? Ik weet het niet meer…

Lees ook:Maurice de Hond vervolgd
Lees ook:Louwes blijft voorlopig achter de tralies
Lees ook:OM trok te snel conclusies in Deventer moordzaak
Lees ook:Bloemen voor Louwes
Lees ook:‘DNA-sporen Louwes geen bewijs voor schuld’

Eén reactie op “Onderzoek naar Louwes niet heropend

  1. Adri

    Als nu bij een oriënterend vooronderzoek nog niet eerder gevonden sporen naar boven komen, vraag ik me af hoe goed het eigenlijke onderzoek naar de moord is uitgevoerd.
    Ik heb verder geen mening over de schuld of onschuld van Louwes want ik ken de feiten niet en wat daarover in de media verschijnt geeft vaak geen volledig beeld. Ik zou het persoonlijk wel toejuichen als de HR besliste dat er een nieuw onderzoek gedaan moet worden, al is het maar om te voorkomen dat de indruk ontstaat dat justitie nu haar eigen stoep schoonveegt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.