Graf weduwe Wittenberg bewaakt

Maurice de Hond laat het graf van de vermoorde weduwe Wittenberg in de gaten houden door twee bewakers. Hij is ervan overtuigd dat het wapen waarmee de vrouw vermoord is, onder de grafsteen ligt.
Dat zou blijken uit onderzoek met een metaaldetector én de verklaring van een voormalige beheerder van de begraafplaats. Michael de J., de klusjesman van de vermoorde weduwe die door Maurice de Hond beschuldigd wordt van de moord, zou het moordwapen bij het graf verstopt hebben.

Lees ook:Klusjesman wil geld van Maurice de Hond
Lees ook:Deventer moordzaak
Lees ook:Nieuw licht op Deventer moordzaak
Lees ook:Contra-expertise
Lees ook:Maurice de Hond vervolgd

Eén reactie op “Graf weduwe Wittenberg bewaakt

  1. Johan

    Gek he, enkele weken geleden las ik dat de politie jonge functionarissen had ontslagen wegens gepleegde strafbare feiten. Jongeren waren kennelijk in een andere tijd met andere normen en waarden opgegroeid. Ik deed enkele jaren terug aangifte tegen een korpschef van een regiokorps in het oosten van Nederland wegens valsheid in geschrifte (aantoonbaar; uit briefwisseling kenbaar). Hoe sloofden de hoofdofficier van justitie, het Hof en de Minister van justitie zich uit om te zeggen dat er niets aan de hand was. Ja, zo ontsla je de jongeren en hou je je nest schoon. Voor geinteresseerden heb ik materiaal beschikbaar.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.