Moszkowicz vecht voor Holleeder

Bram Moszkowicz stopt met de verdediging van Willem Holleeder als hij hem niet kan spreken zonder een glazen tussenwand. Daarmee dreigde de advocaat gisteren voor de rechtbank in Amsterdam. Op zijn beurt wil Holleeder door niemand anders verdedigd worden.

Willem Holleeder verblijft in de EBI in Vught en één van de regels daar is dat gedetineerden door een glaswand gescheiden blijven van al het bezoek. De verdachte spande daarover al een kort geding aan maar vorige week oordeelde de rechter dat ‘normaal contact’ niet mogelijk is.

Moszkowicz zegt dat hij op deze manier onmogelijk de strafzaak met zijn cliënt kan doorspreken. De rechter doet volgende week uitspraak.

Lees ook:Nieuwe verdachte in zaak-Holleeder
Lees ook:Holleeder wilde toch niet ontsnappen
Lees ook:Kort geding
Lees ook:De Endstra-tapes (2)
Lees ook:Holleeder langer vast

Eén reactie op “Moszkowicz vecht voor Holleeder

  1. jeannette van eck

    blijf vechten voor holleeder!!! en vraag hem a.u.b te stoppen met die hongerstaking?? maak me er wel zorgen over..sraks word ie nog ziek of erger.. wens hem veel succes met alles, u ook trouwens. xx jeannette

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.