Slimme camera’s

Minister Donner wil ‘slimme camera’s’ gaan inzetten tegen terrorisme. Klinkt heel leuk, maar wat zijn slimme camera’s dan? Nou, dat zijn intelligente voorwerpen die ‘verdacht gedrag’ registreren! Ik vind het eerlijk gezegd een beetje gegooi met vage termen.Want wat is dan verdacht gedrag? Als je veel om je heenkijkt, of snel loopt ofzo?
Op Schiphol, grote stations en de grote steden moeten in de toekomst slimme camera’s komen te hangen. Volgens de minister zijn bewakingscamera’s een belangrijk instrument om verdachte zaken snel te kunnen ontdekken. Dus gedraag je vooral niet verdacht als je op reis gaat!

Lees ook:Kaapvrije vliegtuigen
Lees ook:Kritische gevangenismedewerker geschorst
Lees ook:Veerman in de fout met dienstauto
Lees ook:De directie stelt zich niet aansprakelijk
Lees ook:Onderzoeksraad presenteert rapport Schipholbrand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.