Afblijven van die ambulancebroeders!

Ik ben blij dat er hulpverleners bestaan. Mensen die andere mensen helpen na bijvoorbeeld een zwaar ongeluk. Zelf zou ik zulk werk denk ik niet aankunnen. Ik kan er dan ook met m’n pet niet bij dat er van die ongelooflijke sukkels bestaan die menen zich agressief te moeten gedragen tegenover hulpverleners.

Gelukkig is het Openbaar Ministerie bezig met een nieuwe richtlijn waardoor de agressievelingen een hogere straf aan hun broek krijgen.
Geweld tegen bijvoorbeeld ambulancepersoneel neemt de afgelopen jaren toe. Soms is het zo erg dat de broeders hun werk niet fatsoenlijk kunnen uitvoeren en het slachtoffer aan hun lot moeten overlaten omdat ze zelf gevaar lopen. Ik vind dat echt te krankzinnig voor woorden.

LPF’er Joost Eerdmans wil dat mensen die ambulancepersoneel uitschelden, een boete krijgen van vijfhonderd euro. Op slaan of schoppen moet volgens hem een standaardeis van één jaar staan. Minister Donner ziet meer heil in andere maatregelen zoals het stimuleren om aangifte te doen, eventueel anoniem. Vaak willen hulpverleners geen aangifte doen vanwege angst voor represailles.

Lees ook:Wéér broeders belaagd
Lees ook:Meer aangiften via internet
Lees ook:Geweld tegen hulpverleners strenger bestraft
Lees ook:Belegger moet vijf jaar de cel in
Lees ook:Bestaan geheime gevangenissen eindelijk toegegeven

4 reacties op “Afblijven van die ambulancebroeders!

 1. Delano

  Wanneer de maatschappij van nu voor een spiegel zet, is het triest te concluderen dat er in het Uberhaupt geweld word gebruikt tegen hulpverleners. Er moet sowieso tegen opgetreden worden!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Adri

  Hoe komt het toch dat zoveel mensen vandaag de dag zo’n kort lontje hebben, vraag ik me af. Flink straffen lijkt me in ieder geval op z’n plaats.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Roos

  Ik denk dat veel mensen een cursus normen en waarden zouden kunnen gebruiken!

    /   Beantwoorden  / 
 4. wrolveler

  There’s a the reasons why you should actually advance larger. Could very well be an excellent the school sportsperson attempting boost your success to the basketball structure or perhaps that you are someone that just comes across as being they may have a ridiculously little top to bottom (don’t worry too much, you’re not alone). Theres huge amount of approaches to go about grasping find out how to display a better usable. Despite the fact that, there are many key points that each man or woman wishes to have in mind prior to them getting going:

  Initial matter to recognise can be that there is no secret option to running better. Relatively, you will need to work over the right muscles in the best — should you this approach successfully, you can learn the right way to leap more costly just on your own natural competencies.

  To begin with, when learning learn how to hop larger, you prefer to handle your own calves. Beneficial exercise movements incorporate digits springs up and even calf elevates. In future however, you’ll just want to come nearly 400 or perhaps five-hundred of.

  The proper Workout routines

  The subsequent help mastering how to leap higher is always to get pleasure from what exactly your current exercises. Playing inside and out on their own is a wonderful exercise. Getting string is a great course of action for those that want to things that will not glimpse brainless. Then again, quickly diving along at a stretch can be nearly as important. Additionally, you will like to work towards your own limbs ( space ) the most suitable muscles physical exercise when getting these best finished vertical jumps.

  Don’t forget to do the techniques the right way to prevent yourself from any variety of destroy (have a discussion with some teach if you need allow providing them with along competently How to jump higher

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.