Holleeder perste Houtman af

Kees Houtman, die vorig jaar werd doodgeschoten, is voor een miljoen euro afgeperst door Willem Holleeder. Dat blijkt volgens het Algemeen Dagblad uit verklaringen die kroongetuigen afgelopen zondag en maandag hebben afgelegd.
Holleeder zou het geld willen van Houtman omdat deze niet met hem wilde meedoen aan de vastgoedhandel. Holleeder bedreigde Houtman, die uiteindelijk het geld betaalde. Dat was blijkbaar nog niet genoeg, want het afpersen ging door. In november werd Kees Houtman doodgeschoten.

Lees ook:Weer liquidatie in Amsterdam
Lees ook:‘Holleeder kocht ambtenaren om’
Lees ook:Meer bewijs tegen Holleeder
Lees ook:‘Holleeder achter liquidaties Amsterdam’
Lees ook:Belegger moet vijf jaar de cel in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.