Mea culpa

Afbeelding: ffCentraal

Inmiddels ben ik weer uit het diepe, zwarte gat gekropen waarin ik viel na het afscheid  van Bram en… Nee, zonder gekkigheid. Als je een drukke periode aan ziet komen en daarom een aantal teksten vooruit schrijft zodat er geen oorverdovende stilte zal vallen, moet je er natuurlijk óók voor zorgen dat die berichten gepubliceerd en zichtbaar worden. Mea maxima culpa. Tijd om de spinnenwebben uit de hoekjes te halen, die al geschreven teksten te updaten en vooral veel nieuwe berichten te plaatsen.

Want wat is er een boel gebeurd in de afgelopen maanden! Pedofielenvereniging Martijn die niet verboden mocht worden, de zaak-Vaatstra, Robert M. en Richard van O. hebben de gemoederen weer flink bezig gehouden, een zoutzuurlijk, een advocaat die werd bedreigd omdat hij een verdachte bijstond in de grensrechterzaak, een voor moord veroordeelde die advocaat wil worden en een troonswisseling, om maar eens iets te noemen. Het was smullen voor de vakidioot en een bron van inspiratie.

Stay tuned!

Lees ook:Vissen naar foutjes
Lees ook:Advocaatje leef je nog
Lees ook:‘Holleeder wilde ontsnappen’
Lees ook:De zet van Jan Vlug
Lees ook:Holleeder langer vast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.