Wéér broeders belaagd

Het was weer raak afgelopen weekend: in Vlaardingen werden ziekenbroeders belaagd door cafébezoekers. Ook raakten twee agenten gewond. CNV pleit er nu voor dat ambulancepersoneel begeleid wordt door de politie bij risicogevallen.

Als dat de enige manier is dat het personeel haar werk goed kan doen, moet het maar. Ik vind het wel triest als het zover moet komen en vraag me af of er in de toekomst nog veel mensen zijn die dit – op deze manier ondankbaar – werk willen doen!

Lees ook:Afblijven van die ambulancebroeders!
Lees ook:Deal met een crimineel
Lees ook:Officier van Justitie – Dossier van een moordzaak
Lees ook:Mr. Media
Lees ook:Belgische gevangenen ontsnappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.