Nieuwe verdachte in zaak-Holleeder

Het Openbaar Ministerie heeft vorige week de 37-jarige Mark G. aangehouden in verband met de afpersingszaak waarvoor ook Willem Holleeder vastzit. G. is de broer van Richard G., die sinds eind januari al vastzit.

Later deze week neemt de raadkamer van de rechtbank een beslissing over het voorarrest van de nieuwe verdachte. Naast Holleeder en G. zitten er op dit moment nog zes verdachten vast, voornamelijk op verdenking van afpersing van rijke vastgoedhandelaren.

Lees ook:‘Holleeder wilde ontsnappen’
Lees ook:Moszkowicz vecht voor Holleeder
Lees ook:Meer bewijs tegen Holleeder
Lees ook:Raadkamer
Lees ook:Huis van bewaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.