Stilte voor de storm?

Het is alweer een paar weken rustig rond de Deventer moordzaak, voor mij reden om eens even op de site van Maurice de Hond te kijken. Want die gaat natuurlijk gewoon door met zijn campagne om Ernest Louwes vrij te krijgen. Als het goed is, komt het OM één dezer dagen met de uitkomst van het ‘uitgebreide vooronderzoek’.

Het openbaar ministerie gaf op 9 april in een persbericht aan dat het vooronderzoek 6 tot 8 weken langer zou duren, en die 8 weken zijn nu voorbij. Wel meldde het OM toen dat "In dit stadium van het onderzoek bij het OM geen twijfel aan de juistheid van het rechterlijk oordeel in deze zaak bestaat." Ik wacht dus met spanning af wat er uiteindelijk uit het onderzoek gekomen is!

Waarschijnlijk zal het nog wel enkele weken duren voor we iets horen, aangezien PG Brouwer in een interview heeft gezegd dat hij nog ongeveer twee weken nodig heeft…

Lees ook:Verder onderzoek in Deventer moordzaak
Lees ook:Gerede twijfel
Lees ook:Holleeder langer vast
Lees ook:Gerechtelijk vooronderzoek
Lees ook:Burger straft lager bij meer dossierkennis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.