Louwes blijft voorlopig achter de tralies

Minister Donner is er nog steeds van overtuigd dat Ernest Louwes terecht vastzit. Louwes komt voorlopig dan ook nog niet op vrije voeten, zo besloot Donner gisteren na overleg met het openbaar ministerie.
Advocaat Knoops had om opschorting van de celstraf verzocht, nu een hernieuwd onderzoek aan de gang is.Ernest Louwes zal Pasen in zijn cel moeten doorbrengen, ondanks hoop van zijn familie dat hij naar huis zou mogen. Dochter Sabine startte deze week samen met Maurice de Hond een mediacampagne om de aandacht op de Deventer moordzaak nog eens te vergroten. En te benadrukken dat Louwes de moord niet kán hebben gepleegd.
Lees voor de gein maar eens op de site van De Hond over de omstandigheden in deze zaak. Wedden dat je in no time overtuigd bent van de onschuld van Louwes?

Lees ook:Maurice de Hond vervolgd
Lees ook:Onderzoek naar Louwes niet heropend
Lees ook:Contra-expertise
Lees ook:Deventer moordzaak
Lees ook:Klusjesman wil geld van Maurice de Hond

Eén reactie op “Louwes blijft voorlopig achter de tralies

  1. Adri

    Het is voor Louwes natuurlijk wrang dat hij blijft zitten, ervan uit gaande dat hij het niet gedaan heeft. Maar, hij is wel veroordeeld en het tegendeel is nog niet bewezen. Ik kan me voorstellen dat Donner hier de uitspraak niet zomaar langs zich wil of kan neerleggen zonder dat een diepgaand juridisch onderzoek nieuwe feiten aan het licht heeft gebracht. Ik weet ook niet wat voor mogelijkheden hij heeft om Louwes vrij te laten en dan te voorkomen dat hij eventueel zou vluchten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.